Форум "България-Корея 2017“ в Икономически университет - Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:22 / 07.06.2017
1925
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 9 юни, от 9.00 часа, в Аулата на Икономически университет - Варна, ще се проведе среща от Българо-корейски бизнес форум "Обмен на практики за добро управление за устойчиво развитие".

Форумът протича в градовете София, Бургас и Варна и е организиран от СУ "Св. Климент Охридски" и Българо-корейската търговско-промишлена палата със сътрудничеството на Посолството на Република Корея в София, Софийска, Бургаска и Варненска общини и Българската търговско-промишлена палата.

Във Варна форумът ще бъде открит официално от проф.д-р Евгени Станимиров, зам.-ректор на Икономически университет - Варна и посланика на Република Корея у нас Н.Пр. Шин Бунам. Приветствени думи към участниците ще поднесат областния управител на Област Варна, представители на Община Варна и проф. д-р Тодор Танев от Софийски университет "Св. Климент Охридски".

Представителите на българския и корейския бизнес ще имат възможност да научат повече за съвместните бизнес възможности и инвестиции, зоните на сътрудничество в различните сектори, както и за бъдещи културни и образователни инициативи.

Официалният език на форума ще е английски език.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).