ГЕРБ-Варна: Коцев може да спре колите в Морската градина! С един пост, но не във ФБ!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:39 / 03.08.2022
1563
"И днес Благомир Коцев от Промяната не спря автомобилите в Морската градина и до личната си  кръчма "Хоризонт“ с абсурдни аргументи. Защото частният му бизнес  е по-важен от обществения интерес и от безопасността на гражданите, въпреки манипулативните му  внушения за обратното". Така започва позиция, изпратена от ГЕР-СДС Варна до Varna24.bg. Ето и продължението:

"Години наред Благомир Коцев  брутално атакува всяка заповед на кмета за забрана на достъпа на автомобили в парка пред всички съдебни инстанции. И тази наглост доведе до жертви ! През 2019 г. едно дете се прости с живота си, след като беше прегазено от кола на паркинг, който се намира на метри от "Хоризонт“. Точно заради Коцев и компания, за които Морската градина не е парк, а трасе с улици за автомобили, за да върви бизнесът им в заведенията  там.

Странно защо Коцев се е фиксирал в ГЕРБ, след като винаги сме подкрепяли решения в полза на хората, или той  следва повелята на Промяната – ГЕРБ да са им виновни за всичко. Предложението на ГЕРБ - Варна е едно и ще продължаваме да настояваме да спре достъпа на автомобили до собствения си ресторант в сърцето на Морската градина.

Това може да стане с един пост, но не във ФБ, а с обаждане до полицията и с КПП на входа към алеите в парка.

Сега същият Коцев имал идеи и варианти за Морската градина, с които иска по-скоро нови хоризонти за "Хоризонт“ и за частния си интерес. Щял да върне Приморски парк на държавата, като прехвърля решението на проблема на служебния кабинет и президента.

Г-н Коцев, върнете първо държавните парцели, на които незаконно се ширят семейната ви кръчма, частната ви синя зона и алеята, която сте заграбили. Всичко останало е пушилка, популизъм и пълен провал, типични за правителството на ПП, което ви нагнезди на този пост –областен управител на Варна", се посочва в позицията.

Виж коментарите (0)

Още по темата (865):
22.02.2023 ВМРО прекратява разговорите с "Български възход"
26.01.2023 Георги Свиленски: БСП направи възможното и това, което очакваха българските граждани
27.12.2022 Юрий Асланов: Политическа нестабилност ще се прилее в икономическа и остро ще се усетят социалните последици
26.12.2022 Юрий Асланов: Парламентарно представените партии тупкат топката, изчаквайки и готвейки се за местните избори
15.12.2022 Слави Трифонов: Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Петков и Василев са седемте джуджета
10.12.2022 Атанас Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня
Още новини от Новини от Варна:
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).