Гергана Славова, ПП "Републиканци за България", Варна: Със сигурност и успешна реализация можем да задържим младите хора в България!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:30 / 29.06.2021
2691
Винаги съм била човек с активна позиция това е една от причините да съм част от листата на ПП "Републиканци за България". Смятам за съвсем нормално за млад човек като мен приоритет да са ми младите хора и тяхната успешна реализация тук, в страната. Все повече млади хора се интересуват от обществени дейности, живеем в будно, младо, креативно поколение. Аз самата съм  част от тези млади, дейни хора, сподели за Varna24.bg Гергана Славова, кандидат за народен представител под номер 21 в листата на ПП "Републиканци за България" – Варна.

"Смятам предложението на ПП Републиканци за България за създаване на програма "От учене към заетост" за изключителна и наложителна. Целта на програмата е да подпомогне младите хора от университета към пазара на труда. Тя предвижда специализирани курсове за студенти в реална, работна среда. Изграждане на контакти между ученици, студенти и потенциални работодатели. Увеличаване и усъвършенстване на стажантските програми, както и насърчителни мерки, по отношение наемането на завършилите млади хора.

Изключително важно е обществото ни да знае, че без образовани млади хора, както и прилагането на тези знания е немислимо бъдещето и просперитета на държавата. За да задържим младите хора в България, най-добрият начин е като им предложим сигурност и успешна реализация", смята Гергана Славова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).