Година затвор и 2000 лв. глоба за наркодилър от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:18 / 21.11.2016
1232
 

 

За държане на над половин килограм марихуана, Районен съд - Варна осъди 24-годишен младеж. След постигнато в зала и одобрено от съда споразумение на 24-годишния П. Стоев беше наложено наказание от 1 година лишаване от свобода, както и глоба в размер на 2000 лв. Наказанието си подсъдимият следва да търпи в затвор при първоначален строг режим.

Случаят е от месец март тази година. При извършена на 17 март т.год. полицейска проверка на автомобил на изхода на село Старо Оряхово у един от пътниците - подсъдимия Стоев, в калъф за слушалки била открита малка метална кутийка с около 3 грама суха растителна маса. При проведено веднага след това претърсване и изземване в жилището на подсъдимия, в отделни помещения била открита марихуана в различен грамаж и с различно съдържание на активно вещество. Общото нетно тегло на противозаконно държаното от младежа високорисково наркотично вещество е над 500 грама, оценено на обща стойност 3 095 лева.

24-годишният Стоев има предходна съдимост, отново за държане на наркотично вещество. В тежест на подсъдимия са направените по делото разноски. Иззетите веществени доказателства - количествата марихуана, се отнемат в полза на държавата и предават за унищожение.

Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).