Голям търговски център във Варна подготвя приятни изненади за малчуганите на 1 юни

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:25 / 27.05.2022
1571
Куклен спектакъл, творческа работилничка, огромна пинята, снимки с екзотични папагали и големи отстъпки в Playground чакат малчуганите в най-големия търговски център на Варна.

Grand Mall ще бъде детска територия за 1 юни! За Деня на детето там  ще бъде пъстро и весело, домакините са приготвили поредица от забавления за малчугани, които ще зарадват и родителите. Празничната зона ще бъде ет. 2, където за малките гости на комплекса ще има поредица от забавни изненади.

Началото е в 11:30 с кукления спектакъл "Приказка за седемте козлета", който ще изнесат любимите на децата актьори от Варненския куклен театър. Те ще разкажат вечната приказка на Братя Грим, и малчуганите ще научат как с приятели добри може да се надхитри дори и страшният вълк. Но това не е всичко, в спектакъла ще се появят и познати герои от други приказки, за да бъде финалът още по-хубав.

Голямата изненада очаква децата пред Playground. Там в 12:20 ще се появи огромна Пинята, с която малчуганите знаят как да се справят по най-забавен начин. А Playground ще предостави специални намаления за детския празник.

В 13:30 отваря творческата Работилничка за рисуване. Под напътствията на куклените актьори младите таланти ще създават сами пролетни цветя и пеперуди от различни материали. Ще могат и да се рисуват лицата на самите мъници.

Колко шарен може да е празникът, ще покажат и Папагалите, които ще очакват децата в два къта за снимки, за да запечатат родителите многоцветен спомен от този прекрасен миг от детството на своите съкровища.

Ще има и много лакомства за малки и големи, осигурени от домакина на празника.

Вход свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).