Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Хора с големи сърца отново трогнаха родителите на малката Алекс от Варна
Автор: Пламена Николова 15:21 / 02.10.2019Коментари (0)2448
©
Продължават трогателните жестове на човечност за подпомагане на каузата "Да помогнем на Алекс да ходи", научи Varna24.bg.

Дни след като бащата на малката чаровница от Варна съобщи, че благодарение на каузата "Дарение вместо цветя" в първия учебен ден са събрани над 100 000 лв., той сподели за още два трогателни случая на съпричастност към битката на семейството за набавянето на необходимите средства за лечението на Алекс. Ето какво написа Александър Кръстянин:

"Изключителна благодарност, признателност и поклон пред съпричастността и великодушието на Таркан Селайдинов, който в желанието си да помогне на Алекс, дари Титлата си (шампионския си пояс - единствения Българин шампион на Германия по кикбокс ), която е извоювал с много лишения, труд и всеотдайност, нещо което го олицетворява, частичка от голямото си сърце и душа, които може да притежава само един истински шампион, и Боян Лазаров, който също е толкова голям по сърце и състрадателност.

Дори когато спечели обявеният на търг в подкрепа на Алекс шампионски пояс, наддаде над всички и спечели срещу сумата от 500 лв. в деня на предаване на пояса. След това показа, че може да бъде не по малко равен на шампиона Селайдинов по сърце, като удвои сумата, за да ни запрати в нокдаун, и не се спря в този момент, а като равностоен шампион ни докара в нокаут, като върна пояса на Таркан Селайдинов. Защото знае, че титла се печели на ринга и трябва да е до своя повелител, защото е неразделна част от него.

Благодарим на Господа, че има хора като тях, готови да се откажат от най-ценните си трофей, които ги олицетворяват, за да помогнат на едно невинно дете, на коет
©
о предстоят немалко и не по-леки битки в живота.

Поклон пред щедростта, жертвата и великодушието и на двамата в желанието им да ни помогнат в нашата битка. Именно заради делата на хора като вас, ние все още успяваме да се държим изправени и да имаме сили да се борим с всяко предизвикателство което се изправи пред нас. Благодарение на хора като вас , Алекс също се превръща в герой, готов да победи болката и трудностите които ни предстоят.

Поклон!"

Бащата не пропусна да благодари и на младо семейство, събрало парите от букети на сватбата си за каузата на Алекс:

"Благодарим на поредното семейство, което подкрепи Алекс, и предпочете за запази нейната неувяхваща усмивка, като спомен за цял живот, вместо букети на сватбеният си ден. Благодарим на всички, които правят този мил жест на милосърдие и ви желаем попътен вятър в живота ви, изпълнен винаги с щастие и радост!".



Още по темата: общо новини по темата: 13
04.11.2020 »
19.09.2019 »
15.09.2019 »
13.09.2019 »
28.08.2019 »
10.07.2019 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: