Хора с големи сърца отново трогнаха родителите на малката Алекс от Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:21 / 02.10.2019
2477
Продължават трогателните жестове на човечност за подпомагане на каузата "Да помогнем на Алекс да ходи", научи Varna24.bg.

Дни след като бащата на малката чаровница от Варна съобщи, че благодарение на каузата "Дарение вместо цветя" в първия учебен ден са събрани над 100 000 лв., той сподели за още два трогателни случая на съпричастност към битката на семейството за набавянето на необходимите средства за лечението на Алекс. Ето какво написа Александър Кръстянин:

"Изключителна благодарност, признателност и поклон пред съпричастността и великодушието на Таркан Селайдинов, който в желанието си да помогне на Алекс, дари Титлата си (шампионския си пояс - единствения Българин шампион на Германия по кикбокс ), която е извоювал с много лишения, труд и всеотдайност, нещо което го олицетворява, частичка от голямото си сърце и душа, които може да притежава само един истински шампион, и Боян Лазаров, който също е толкова голям по сърце и състрадателност.

Дори когато спечели обявеният на търг в подкрепа на Алекс шампионски пояс, наддаде над всички и спечели срещу сумата от 500 лв. в деня на предаване на пояса. След това показа, че може да бъде не по малко равен на шампиона Селайдинов по сърце, като удвои сумата, за да ни запрати в нокдаун, и не се спря в този момент, а като равностоен шампион ни докара в нокаут, като върна пояса на Таркан Селайдинов. Защото знае, че титла се печели на ринга и трябва да е до своя повелител, защото е неразделна част от него.

Благодарим на Господа, че има хора като тях, готови да се откажат от най-ценните си трофей, които ги олицетворяват, за да помогнат на едно невинно дете, на което предстоят немалко и не по-леки битки в живота.

Поклон пред щедростта, жертвата и великодушието и на двамата в желанието им да ни помогнат в нашата битка. Именно заради делата на хора като вас, ние все още успяваме да се държим изправени и да имаме сили да се борим с всяко предизвикателство което се изправи пред нас. Благодарение на хора като вас , Алекс също се превръща в герой, готов да победи болката и трудностите които ни предстоят.

Поклон!"

Бащата не пропусна да благодари и на младо семейство, събрало парите от букети на сватбата си за каузата на Алекс:

"Благодарим на поредното семейство, което подкрепи Алекс, и предпочете за запази нейната неувяхваща усмивка, като спомен за цял живот, вместо букети на сватбеният си ден. Благодарим на всички, които правят този мил жест на милосърдие и ви желаем попътен вятър в живота ви, изпълнен винаги с щастие и радост!".

Виж коментарите (0)

Още по темата (13):
04.11.2020 Бащата на чаровницата Алекс от Варна с трогателен разказ за поредната
битка
19.09.2019 Събраха над 100 000 лв. за малката Алекс от Варна в кампанията "Дарение вместо букет"
15.09.2019 Родители от Варна: Средствата от кампанията "Дарение вместо цветя" да бъдат разпределени справедливо!
13.09.2019 Призив от РУО-Варна: Дарете парички вместо цветя за първия учебен ден!
28.08.2019 Училищата във Варна застават зад малката Алекс с призив "Дарение вместо
цветя"
10.07.2019 Благотворителна еко-инициатива помага на малката Алекс от Варна
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).