ХраноПолис - Варна гостува в Св. св. Константин и Елена през юли

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:15 / 06.07.2020
2482
ХраноПолис – Варна започва с пътешествията си из града, а първата спирка ще бъде Търговски център "Приморски" в красивия курортен комплекс Св.св. Константин и Елена. Събитието "Hranopolis Foods & Crafts"  ще се проведе в два поредни уикенда: от 10-ти до 12-ти юли и от 17-ти до 19-ти юли, от 11:00 до 20:30 часа, като обещава да поднесе много приятни изненади на всички свои гости.

Феновете на качествените продукти ще могат да запознаят с богатото разнообразие от плодове, зеленчуци, млечни продукти, мед и пчелни продукти, крафт бира и ароматно българско вино, идващи директно от малките ферми и производители в страната.

Посетителите ще могат да се насладят и на неустоими кулинарни изкушения, като сочно барбекю, домашни сладкиши, ръчно приготвени сладки, белгийски шоколад, пухкави понички и свежа домашна лимонада.

В допълнение към вкусните предложения, "Hranopolis Foods & Crafts" са подготвили и специални крафт изненади, сред които демонстрации на тъкане на стан, както и щандове с плетива, ръчно изработени бижута и красиви аксесоари, на които можете да откриете всякакви уникални съкровища за себе си или за подарък на любим човек.

ХраноПолис е инициатива, която стартира в края на месец май, с цел да даде по-голяма възможност за изява на българските производители. Новият варненски пазар насърчава използването на родни продукти и запазване на здравето и икономиката на страната, чрез осъзнато пазаруване и подбор на качествена храна и занаятчийски предмети с доказан произход от местни ферми, градини и творци.

Повече информация за събитието и цялостната инициатива можете да откриете във фейсбук страницата на пазара.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).