Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
IT общността се събира на Tech Savvy Talks във Варна на 29 септември
Автор: Екип Varna24.bg 15:00 / 26.09.2022Коментари (0)780
©
Софтуерната компания Scalefocus организира събитие, посветено на споделянето на добри практики и решения на реални проблеми в технологичната сфера

Събитието Tech Savvy Talks, организирано от Scalefocus, ще се състои на живо във Варна на 29 септември. То е част от по-мащабна инициатива на софтуерната компания, която цели споделянето на знания, опит и добри практики с IT общността в България и региона. Мястото на срещата е HashtagSTUDIО, с начален час 19:00 часа.

Всички желаещи да  посетят и участват в събитието могат да се регистрират безплатно в Eventbrite: Tech Savvy Talks Live in Varna Tickets, Thu, Sep 29, 2022 at 7:00 PM | Eventbrite

Tech Savvy Talks във Варна ще включва презентации в четири технологични направления: Java, .NET, Front-end и Quality Engineering, като след всяка презентация ще следва интерактивна сесия с въпроси и отговори. След края на презентационната част участниците ще имат възможност да общуват в неформална обстановка. 

Желанието на Scalefocus да споделя опит и добри практики, натрупани от екипа на компанията при работата им по разнообразни проекти за клиенти от целия свят – от Fortune 500 компании до disruptive технологични стартъпи, вдъхнови технологичния лидер за създаването на Tech Savvy Talks преди повече от година. След два успешни сезона с регулярни онлайн събития, компанията разширява обхвата на инициативата, като организира редица събития на живо в различни градове в България и Северна Македония, които се радват на голям интерес.

 "Щастливи сме, че имаме възможността да проведем най-новото издание на Tech Savvy Talks на живо именно във Варна, тъй като тук се намира и един от важните развойни центрове на Scalefocus. Богатата технологична експертиза и опит, натрупан през годините от колегите ни в работата им по разнообразни клиентски проекти, ни мотивира да подготвим презентации в различни направления, в които ще представим на местната общност реални практически казуси и научени уроци“ – споделя Александър Михайлов, Site Lead на офиса на Scalefocus във Варна и Технологичен Мениджър на Front-end екипа в компанията.

Scalefocus отваря своя офис във Варна през 2018 г., като в момента той е една от четирите локации на компанията в България. В офиса работят специалисти от разнообразни технологични направления, а голяма част от лекторите на Tech Savvy Talks ще бъдат именно представители на варненския офис.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: