ИУ-Варна стартира иновативни магистърски програми

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:58 / 29.08.2014
1065
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
От 25 август в Икономически университет-Варна се извършва прием за две иновативни бизнес ориентирани магистърски програми разработени по проект BG051PO001-3.1.07-0058 "Бизнес моделиране на учебните планове и програми в професионално направление 3.8 Икономика на Икономически университет-Варна". Магистърските програми са от тип "бизнес симулатор".Студентите ще се обучават безплатно през предстоящата учебна година, като част от реализацията на проекта. В обучението са включени представители на бизнеса с богат професионален опит.

Магистърската програма "Комуникации и бизнес развитие" е фокусирана върху изграждането на знания и умения в областта на организацията и управлението на бизнес процеси и ресурсен потенциал. Завършилите ще притежават компетенциите да изпълняват длъжността оперативен мениджър и мениджър корпоративни комуникации (бизнес комуникатор). Студентите ще се обучават в условия на ERP система.

Магистърската програма "Пазари и технологични иновации" е с акцент върху иновациите и пазарната сигурност, като завършилите ще притежават компетенции за изпълнение на длъжността мениджър бизнес развитие. Студентите ще работят по реални задания на фирма от гр. Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).