Иван Портних: Демир Георгиев има моята пълна подкрепа, за да продължим започнатото в с. Тополи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:15 / 30.10.2015
1535
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Тополи Демир Георгиев има моята пълна подкрепа, за да продължим започнатото. Това заяви новоизбраният кмет на Варна Иван Портних на среща с местните хора. Той благодари за подкрепата и оценката за постигнатото в общината през последните две години. "Ще оправдаем доверието", категоричен бе Портних и призова жителите на селото да бъдат активни и на балотажа в неделя. На 25-ти октомври Демир Георгиев получи сериозна преднина, но му предстои втори тур, от който зависят перспективите пред Тополи през следващите 4 години.

"Изградихме канализацията на селото, ремонтирахме читалището, сградата на кметството, стълбището пред църковния храм. Почистихме парка и възстановихме централната чешма. Ремонт беше извършен и в училището. През следващия мандат ще решим проблема с физкултурния салон, където да спортуват не само учениците, а и младите хора на Тополи", заяви Демир Георгиев. Той информира, че вече се работи по осветлението на новата детска площадка в селото, като се предвижда да се осигури и видеонаблюдение за нея. "Ремонти предстоят на спирките, както и на съществуващите детски и спортни площадки. 

По предложение на жители на Тополи ще се направи ново мостче в района на читалището, а за стълбището в сградата е предвиден парапет", разясни Демир Георгиев. Той увери хората, че има енергията и волята да продължава да работи за развитието на Тополи. "В лицето на г-н Портних имам сигурност, че резултатите няма да закъснеят", категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото.

"Тополи не е изолирано място, а част от Варна и ще се развива със същите темпове като града, защото като добър екип Иван Портних и Демир Георгиев не си прехвърлят отговорности, а генерират решения", коментира народният представител и председател на Областния предизборен щаб на ПП ГЕРБ - Варна Павел Христов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (294):
25.02.2016 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Въглен: Ще работя за изграждането на нова детска градина в селото
25.02.2016 Във варненско село отново ще избират кмет през март
24.01.2016 Цветан Цветанов идва във Варна, ще анализира местните избори
14.12.2015 Сменят градското ръководство на АБВ заради слабите резултати на изборите
28.11.2015 ДАНС установи руска връзка в хакерската атака на ЦИК
26.11.2015 Съдът потвърди избора на Иван Портних за кмет на Варна
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).