Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Иван Портних: Трябва да се спрат фалшивите новини, които се отразяват негативно на туризма във Варна
Автор: Пламена Николова 09:52 / 16.06.2021Коментари (0)2400
© Varna24.bg
Архив
За да се развива туризма като двигател на икономиката във Варна, трябва да се вземе решение да се спрат фалшивите новини, които се отразяват негативно на бранша. Това кометира по време на заседанието на Общинская съвет вчера кметът на Варна Иван Портних. 

"Тази трибуна започна да се използва вече крайно в посока предизборна кампания. Тъй или иначе имаше конкретни въпроси на които естествено събраната от съответните дирекции информации ще ви бъде предоставена. По отношение на Вятърната мелница готов съм да обсъдим стъпки каквито предложите за  запазването и консервацията на обекта, доколкото закона го позволява.

На въпроса на Николай Капитанов от "Демократична България“ за оградите в Морската градина, ще напомня, че този проблем е създаден от партията, която представлявате назад във времето. Но прави впечатление, че разделяте видовете огради на по-нови и по-стари, на по-масивни и по-немасивни. Най-вероятно защото към част от тези огради имате някакво лично отношение. Така че, като прецизирате кои огради да се запазят и кои не, заповядайте с по-прецизно предложение, аз съм готов веднага да направя съответната стъпка по отношение на това. 

Много пъти ви каним на публична дискусия по тези теми, но вие не се явявате, така че предполагам, че колегите от съвета отправят поканата за пореден път, добре дошли сте.

Темата за туризма е изключително важна, болезнена дори, защото в крайна сметка Варна е морска столица и туризмът е сериозна колона в икономическото развитие на града и на региона. В тази връзка е подета инициатива от мениджмънта на летище Варна относно създаването на обща Асоциация на българското Черноморие. Това предвижда да се направи опит за нов подход към маркетинга на черноморската дестинация като цяло, както на Варна в частност като най-голям град по Черноморието и като морска столица на България. Може би първата стъпка в тази посока е да се вземе едно решение, с което да се спре тиражирането и от ваша страна на фалшиви новини", коментира кметът.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: