Издирват кола преминала през крака на жена на пешеходна пътека във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:54 / 31.01.2023
868
Издирват се свидетели на инцидент във Варна, при който червен автомобил е премазал стъпалото на жена докато пресича на пешеходна пътека. Сигналът е подаден от приятеля на пострадалата в социалните мрежи, видя репортер на Varna24.bg.

"Днес сутринта около 09:15 на пешеходната пътека на спирка "Гео Милев", посока квартали, червена стара кола (марка не знае), не спира на пешеходна пътека (само намаля леко), а приятелката ми вече е на средата на пътеката. Колата минава през лявото ѝ стъпало.", разказва Диян Стоев в групата "Виждам те КАТ- Варна". За щастие момичето няма сериозни наранявания. 

Момчето е категорично, че подобни ситуации не трябва да останат ненаказани, защото другият път на пешеходната пътека може да е дете и да се случи по-сериозен сблъсък. Чрез апела си той се надява да се намерят хора, които да разпознаят шофьора на червената кола.

"Бъдете здрави и спирайте на пешеходни пътеки, ако има преминаващ човек или такъв, който чака да премине", казва в заключение Стоев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е на трето място в страната по започнато строителство на но...
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).