Изследват безплатно репродуктивното здраве на 155 варненци

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:51 / 04.06.2020
1233
Младежката хуманитарна организация “Интеракт клуб Варна" ще изследва безплатно репродуктивните способности на 155 човека с помощта на фондация "Мечта за Дете“, съобщи за Varna24.bg Никол Вълканова, президент на клуба.  

"През декември месец младежите от Интеракт клуб Варна и Интеракт клуб Варна-Евксиноград проведоха поредния благотворителен коледен базар на име "Дари Коледна надежда“. Финалните събрани средства бяха 3890 лв., с които имаме възможността да изследваме безплатно репродуктивните способности на 155 човека с помощта на фондация "Мечта за Дете“. 

Заедно с фондацията ще финансираме прегледите на млади мъже и жени и ще ги информираме как да се грижат за репродуктивното си здраве. Изследванията ще се проведат в периода от 15-ти до 19-ти юни в лабораторията на Аджибадем Сити Клиник МЦ Варна. 

Лични безплатни консултации ще бъдат предоставени от д-р Сашо Райков на същото място, на 18-ти юни, а преди това той ще проведе LIVE онлайн информационна лекция на 13-ти юни от 11:30, в страницата на събитието “Изследвай бъдещето". Той ще ни информира как да се грижим за репродуктивното ни здраве.

С тази инициатива целим да помогнем на много млади български двойки и семейства, като им предоставим полезна информация във връзка с репордуктивното здраве,как да се грижат за него и да предотвратим късното диагностициране на репродуктивни проблеми", съобщава Никол Вълканова.

Повече информация може да получите от страницата на събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/245082980106808

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).