Каква находка в Морската градина, "дреме" си между майки и деца

Автор: Пламена Николова
Коментари (9)
15:53 / 01.09.2017
12966
"БМВ" с хасковска регистрация си "дреме" необезпокоявано, паркирано на сянка по Станчовата алея в Морската градина, където се движат майки с деца, велосипедисти и пешеходци. Това е засякъл днес малко след 11 часа варненец, който сподели с Varna24.bg за находката си.  

"Това е последен модел велосипед марка "Наглец ама баш", шегува се под публикуваната снимка във Фейсбук друг. 

"На всичкото отгоре е в насрещното", допълва го трети. 

Друго мнение по темата пък е, че полицаите, които патрулират на бариерата на Делфинариума чоплят семки и не се вълнуват особено от нарушители. 

Наскоро Varna24.bg направи запитване до Община Варна колко са глобените шофьори, паркирали по Крайбрежната алея и в Морската градина. Припомняме какво отговориха от администрацията на кмета Иван Портних:

Със Заповед №1104/26.04.2017 г. на крайбрежната алея "Кап. Г. Георгиев" - в частта от "Рибарски плаж" до плувен комплекс "Приморски", са обособени два КПП, като се пропускат само автомобили, упоменати в заповедта. До момента служители на група "Общинска полиция" не са констатирали нарушения в частта между двата контролно-пропускателни пункта.

Санкциите за преминаване и паркиране по алеята са визирани в чл.15, ал.7 от ЗДвП и чл.31, т.4 от Наредбата за обществения ред на Община Варна.

На територията на Приморския парк се извършват перманентно проверки, като за периода от 01.05.2017 г. до момента са констатирани 1035 нарушения, извършени от водачи на МПС. На същите са наложени административни наказания.

Странно е обаче как по Крайбрежната алея не са констатирани нарушения, след като всяка вечер лъскави возила паркират непосредствено пред входа на дискотеките край морето. 


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).