Камион прегради път във Варна, за да даде предимство на красива пешеходка

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
09:14 / 22.03.2019
10024
За интересна ситуация на пътя  във Варна научи Varna24.bg. Шофьор на камион спира пред пешеходна пътека, за да даде предимство на пешеходка. В същото време обаче шофьорите в съседната лента нагло продължават да профучават покрай чакащата млада жена без да спрат. За да осигури безопасното преминаване на момичето, водачът на тежкотоварното возило прави маневра, с която прегражда пътя, за да може пешеходката да мине. Ето и коментара на Пепи Стоянова, изпратен до медията ни: 

"Започвам с това, че аз не съм шофьор, но това не означава, че нямам право да използвам пътя, той е общ! Повечето шофьори си мислят, че са кралете на пътя, а в действителност не знаят, че това не е така! Искам да се обърна към вас шофьорите, особено към тези които си мислят, че пътят е техен, та разберете, той не е ваш, той също е на пешеходците, мотористите и колоездачите!

Бъдете толерантни, възпитани и търпеливи на пътя! Не може да стоя 3 минути на пешеходната пътека, стъпила с единия крак и никой да не спира. Един камион накрая спря, тръгнах да пресичам и познайте, в лявата лента колите не спират, аз видимост нямам и не смея да продължа, а колите в лявата си продължават, в един момент шофьорът на камиона се изтегли леко назад, след което сви напречно към лявата лента, за да може да спре бързо движещите се коли с риск да предизвика ПТП, за да премина!! Това ли ви е нормалното каране, ви питам аз?"

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).