Кампания "Дари кръв – вземи билет“ стартира във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:10 / 04.02.2020
1558
На 6 февруари 2020 година (четвъртък) от 12 до 16 часа в сградата на БЧК – Варна на ул. "Братя Шкорпил“ № 3 ще се проведе първата за годината кръводарителска кампания "Дари кръв – вземи билет“.

Благодарение на подкрепата на екипа на INTELLIGENT MUSIC PROJECT първите двадесет кръводарители ще получат като жест на благодарност към техния акт на хуманност билет за премиерния концерт в България на INTELLIGENT MUSIC PROJECT feat. SIMON PHILLIPS, RONNIE ROMERO & RICHARD GRISMAN, който ще се проведе на 21 февруари от 20 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна.       

На 21 февруари SIMON PHILLIPS (Toto), RONNIE ROMERO (Rainbow) и RICHARD GRISMAN (River Hounds) ще изпълнят хитовете на Intelligent Music Project. Те ще представят последния албум “Sorcery Inside", както и “Life Motion", който ще излезе през януари 2020. Към звездното трио ще се включат едни от най-добрите български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

Областен съвет на БЧК – Варна, Български младежки Червен кръст – Варна, Медицински университет – Варна и Регионалният център по трансфузионна хематология стартират пилотната кампания "Дари кръв - вземи билет“ с подкрепата на Община Варна през 2017 година. Първото издание се проведе в рамките на 17-ия Международен фестивал на червенокръстките и здравни филми. Целта на кампанията е да мотивира младите хора да станат доброволни кръводарители, да повиши информираността им по темата и по този начин да се намали недостига на кръв на национално ниво. Дарителите получават безплатен билет за филмова прожекция, театър или друго културно събитие, осигурени от партньори на инициативата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...
Варна се обогати с нова икона
Тротинетки се движат опасно по пътното платно във Варна
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).