Кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС се срещнаха с рибари и жители на "Аспарухово" и "Галата"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:50 / 15.03.2021
2712
Двудневен тур със срещи направиха кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС във варненските квартали "Аспарухово" и "Галата".

Районният ръководител на ПП ГЕРБ в "Аспарухово" и кандидат за 45-тото НС Мартин Андонов, кандидатът за народен представител Ирина Делчева от коалиционния партньор "Гергьовден", общинският съветник от групата на ГЕРБ Милена Димова се срещнаха с рибари в новото рибарско пристанище "Карантината".

Заедно разгледаха лодкостоянките и административната сграда, в която е предвидено да има рибна борса –за обработка, съхранение и продажба на пресни морски продукти. За рибарите беше важно да разберат, че ОбС във Варна е приел тарифи и цени за ползване на рибарското пристанище, които са качени на сайта на местния парламент. Има годишна и сезонна тарифа за корабните места според дължината на лодките, цена за поддръжка, които са напълно съобразени с възможностите на поминъка, обясни Мартин Андонов, като посочи и всички предимства на новия и модерен рибарски порт на Варна.

В неделя към групата кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС се присъедини и инж. Станислав Йорданов, който живее в кв. "Владислав Варненчик", районният кмет на Аспарухово Ивайло Маринов и още общински съветници и партийни членове на ГЕРБ.

На панорамната площадка в кв."Галата" те се срещнаха с граждани, които запознаха с предстоящите проекти на Община Варна за още по-добра пътна инфраструктура и благоустрояване на двата квартала. Промяната за кв." Галата" включва цялостен ремонт на НЧ " Васил Левски –Галата 1927", след който в него ще бъде създаден Морски образователен център за деца и ученици. На жителите беше представен и проектът за реконструкция на пътя Аспарухово-Галата и ремонт на тротоарите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).