Канят младежи от Варна да станат делегати в Страсбург

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:43 / 09.12.2021
808
Покана за кандидатстване за младежки делегати за Конгреса на местните и регионалните власти отправиха от Дирекция "Образование и младежки дейности" във Варна. 

С инициативата "Подмладяваща политика", Конгресът на местните и регионалните власти на Съвета на Европа кани млади хора (от 18 до 30 години) от своите страни - членки да станат младежки делегати.

Всеки делегат ще присъства на пленарните сесии на Конгреса в Страсбург (22-24 март и 25-27 октомври) и ще развива свой собствен проект в родната си страна през цялата година.

Младежките делегати имат уникалната възможност да придобият международен опит, да бъдат част от разнообразна група от млади активисти, да работят в мрежа и да окажат влияние като стимулират политическите дебати от гледна точка на младежта, като по този начин подчертават и засилват ангажимента на Конгреса за овластяване на младите хора.

Повече информация за процедурата за подбор и критериите за допустимост в документа за кандидатстване -  https://mycloud.coe.int/s/NHrSGf8Mpdk9nFX

Крайният срок за подаване на документи е 7 януари 2022 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).