Канят варненски зевзеци на състезание по разказване на вицове

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:26 / 05.11.2019
1969
Състезание по разказване на вицове предстои във Варна на 15 ноември, съобщиха за Varna24.bg организаторите на Вицария Варна. Ето и подробности за нестандартното събитие, целящо да вдигне духа и настроението на всеки,който желае да се включи:

"Рарзакзвате ли вицове или просто обичате хумора? Ако отговорът ви е "ДА" на поне един от двата въпроса, тогава заповядайте да ви нахраним с приятни емоции! Вицария е комедийно събитие за вицове и смешни истории тип Open Mic и идва отново във Варна! Всеки може да участва или да не участва! Ако знаеш вицове или си добър разказвач на смешни истории, сцената е твоя. Ако ли не - просто гледай, кефи се и аплодирай, който сметнеш, че заслужава!

Всеки участник ще получи сцената за себе си, а най-аплодираният разказвач ще спечели специална награда - два билета за комедийната театрална постановка "Министър Женкар" с Христо Гърбов на 20 ноември в Двореца на културата и спорта на гр. Варна. А как ще измерим кой е най-аплодираният разказвач? Това ще стане посредством специална инсталация на екран пред публиката и прецизно точкуване - да няма "тън-мън"!

Ще станете свидетели на динамична класация с резултатите на участниците и всеки ще получи шанс да излезе отново, за да подобри резултата си и да се изкачи до първа позиция - нещо като олимпийските игри, ама в ма-а-а-лко по-умален вариант.

ДЕТАЙЛИ ЗА СЪБИТИЕТО:

Дата:15 Ноември 2019 (петък)

Град: Варна

Търговски център "Явор"

Начало: ТОЧНО 21:00

Вход: СВОБОДЕН, Паркинг: БЕЗПЛАТЕН

Награда: Два билета за спектакъла "Министър женкар"

Тел. за резервации: 0878 46 33 92

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).