Карине призна пред съда за убийството на бившия си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:24 / 18.09.2014
999
Карине Андраникова Колева (46 г.), която в края на миналата седмица уби с четири удара с нож бившия си съпруг Михаил Станчев Колев (61 г.), направи признание за кървавото престъпление пред съда. Това стана по време на заседание за определяне на мярката й за неотклонение, при която прокурор Катя Петрова настоя Карине да остане в ареста, защото неведнъж е проявявала агресия след употреба на алкохол.

Пред съдебния състав с председател Жулиета Шопова обвиняемата заяви: "Не лъжа и се признавам за виновна, друго какво да кажа. Аз направих това!". Карине беше във видимо тежко психическо състояние, трепереше и поклащаше леко глава. Съдът назначи съдебнопсихиатрична експертиза по делото, която да установи дали освен зависимостта към алкохола няма и други психични проблеми.

Адвокатът Тодор Касабов, който замени служебния й защитник, пледира, че Карине трябва да остане под домашен арест, за да може да се възстанови и да се грижи за 11-годишния си син.

Според съдебнопсихиатричната справка, резултат от освидетелстването на жената след полицейския й арест, тя била в лека степен на алкохолно опиянение, но е разбирала какво върши. Адвокатът й обаче настоява, че Колева е действала при самоотбрана. Тя имала синини и порезна рана от нож и охлузвания по тялото.

Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
16.02.2017 Във Варна: 7 години затвор за Карине, убила бившия си съпруг
14.09.2014 Убийцата Карине лежала в психиатрия, гълтала антидепресанти
14.09.2014 Кървава драма във Варна: Жена намушка 4 пъти с нож бившия си съпруг!
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).