Кметът бе гост на откриването на академичната година във ВСУ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:02 / 01.10.2018
2554
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Кметът на Варна Иван Портних бе гост на откриването на академичната учебна година във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър“. На тържеството присъстваха проф. Галя Герчева – ректор на университета, и проф. Анна Недялкова, президент на висшето учебно заведение, преподаватели, ръководители на съдебни институции и студенти.

"Благодаря на ръководството на университета за усилията, които полага град Варна да се утвърждава като център с висок стандарт в образованието. Постигнатите резултатите се вписват напълно в усилията на общината за утвърждаването на Варна като Град на знанието. Нашата обща мисия е да направим така, че младите хора да избират Варна не само като притегателно място за образование, но и като място за успешна професионална реализация. На Вас, уважаеми студенти, пожелавам да бъдете здрави, смели и дръзки в мечтите си, да натрупате много полезни знания, които да  приложите в България, в нашия град. Бъдете здрави, успешна учебна година“, заяви кметът Иван Портних.

Проф. Анна Недялкова благодари за доброто сътрудничество с Община Варна и увери, че студентите на ВСУ винаги са били и ще бъдат част от активното младо общество на града.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).