Кметът на "Владиславово" пред младежи: Най-модерният спортен комплекс във Варна ще бъде готов до края на годината

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:44 / 14.02.2020
3058
Новият и най-модерен във Варна спортен комплекс във "Вл.Варненчик" ще бъде готов до края на годината, а може и по-рано, още за празника на морската столица. Това каза районният кмет Николай Костадинов на среща с младежи от областната организацията на ГЕРБ.

Комплексът ще разполага с едно голямо и две малки игрища за футбол, две игрища със смесено предназначение за волейбол и баскетбол, за хандбал, луксозен тенис корт, малък скейт парк, многофункционална зала с близо 400 места и с размери на хандбално игрище, писта за 100 м бягане, за ролери, амфитеатрална сцена за арт събития на открито.

Районният кмет посочи, че мащабният проект се изгражда върху площ от 38 дка, а за осъществяването му има изключителната подкрепа на общинската администрация в лицето на кмета на Варна Иван Портних.

"Тази година започва цялостният ремонт на II микрорайон, известен като Кайсиева градина, за който има предвидени 18 млн. лева по програма "Региони в растеж". С евросредства по същата програма в размер над 18 млн. лева беше изцяло обновен IV микрорайон във "Владиславово", като от бюджета са вложени пари само за част от ремонта на подземните комуникации", посочи още Николай Костадинов.

Той разговаря с младежите за това как е организирал работата на администрацията, която ръководи, за подкрепата, която е оказана на семействата в блок 302 след инцидента с взрива преди месец, за смелостта на пожарникарите, спасили 18 души.

На срещата, инициирана от областния координатор на МГЕРБ - Варна Даниела Панайотова, се дискутираха и въпроси, свързани с машинното гласуване, с предстоящите парламентарни избори и др.

Виж коментарите (0)

Още по темата (19):
31.01.2022 Николай Костадинов: Живеещите в "Кайсиева градина" се връщат към нормалния си живот в края на март! Кварталът ни придобива все по-европейски облик!
17.01.2022 Започна мащабна рехабилитация на ул. "Асен Разцветников" в "Кайсиева
градина"
08.11.2021 Кметът: Продължава работата по облагородяване на "Кайсиева градина"
14.06.2021 Николай Костадинов: Новият асфалт в "Кайсиева градина" може да понесе натоварване като за магистрала
30.03.2021 Кметът: Започнахме цялостното обновяване на Кайсиева градина!
05.01.2021 Нови амбициозни проекти превръщат "Владиславово" в още по-привлекателно място за живеене
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).