Кметът откри залата по скуош в спортен комплекс "Младост"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:48 / 05.06.2015
1176
Залата по скуош в спортен комплекс "Младост" бе официално открита от кмета на Варна Иван Портних. "Имаше много документални неуредици и проблеми с обекта, който наследихме, затова благодаря на всички, които положиха много усилия по довършителните дейности, по изчистване и провеждане на процедурите по въвеждането на обекта в експлоатация", каза той.

Първа копка на залата за скуош бе направена през 2012 г. Днес двете стъклени клетки вече са готови за тренировки. Кортът във всяка от тях е с размери 6 ,40 м / 9,75 м, , горната аут линия е с височина 4, 57 м, а задната - 2,13 м. Изградени са санитарни помещения и бани.

За втория недовършен обект в комплекс "Младост" - залата за бадминтон, започната през 2011 г., в момента върви препроектиране, с цел превръщането й в мултифункционално съоръжение с възможности за тренировки на различни видове спорт. Веднага след това ще започнем и нейното доизграждане, за да завършим комплекса, обясни кметът. Иван Портних допълни, че предстои да бъде направен ремонт на площадката за скейтборд, открита през 2009 г., защото състоянието й е незадоволително.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...
Кметът Коцев обеща да се възроди един от най-важните исторически ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).