Конференция "Формално и неформално образование обединени заедно" ще се проведе край Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:56 / 02.09.2021
2068
Първа национална конференция на неформалното образование, която е под наслов "Формално и неформално образование обединени заедно“ ще се проведе  на 2-ри и 3-ти септември от 13.30ч в хотел "Арена Мар" в курортен комплекс Златни пясъци.

Конференцията дава възможност на представители от формалното и неформалното образование да обменят практики, опит и идеи, да получат възможност за създаване на ползотворно сътрудничество в името на обща кауза - разширяване интересите и развитие на способностите на децата и младите хора и повишаване на качеството на образование и услугите в сферата на неформалното образование. 

В конференцията ще вземат участие представители на двете форми на образование, заедно с няколко медийни партньори ориентирани към проекти свързани с интелектуалното детско развитие на деца и юноши, както и представители на сектор образование от община Варна.

Организатори на конференцията са Виолета Желева – собственик и управител на туристическа агенция "Ваканция М“ - детски и ученически туризъм и Сияна Младенова - собственик и управител на детски образователни центрове Smarty Universe в партньорство със Smarty kids България. 

След конференцията се планира старта на новата учебна година, като се подготвят нови проекти, в които да вземат участие и родителите. Те са неизменна част от детското развитие. Все повече се наблюдава необходимостта, родителите да бъдат въвеждани в обученията на децата, за да могат да бъдат максимално полезни и ефективни в учебния процес.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).