Конференция "Медиацията в различните обществени сфери" предстои във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:35 / 27.04.2022
814
Както Varna24.bg съобщи, Институт "Итера", Университетски център по медиация - ИУ - Варна и Камара на медиаторите в България организират Национална научна конференция на тема: "Медиацията в различните обществени сфери“, която ще се проведе на 11.05.2022 г. в Зала 1 на Икономически Университет – Варна и чрез видеоконферентна връзка.

Настоящата национална конференция е традиционен, утвърден с годините повод за среща на медиатори, магистрати, учени и представители на различни обществени сфери, като се надяваме тя да създаде и провокира интересни дискусии и предложи варианти, които да съдействат за решаване на въпроси касаещи ефективното приложение на медиацията в различните сфери на обществото.

Предвид националният си формат, участието във форума може да бъде присъствено или дистанционно, като на участниците ще бъде предоставена възможност за различни начини на представяне, дискутиране и споделяне на опит и експертиза.

Повече информация за конференцията и по-важните срокове можете да откриете на сайтовете на организаторите: https://itera.bg/conference и https://conference.ue-varna.bg/mediation/

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).