Контров щял да се обяснява за ремонтите само пред прокуратурата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:00 / 10.12.2009
1824
За мен не е изгодно да се защитавам чрез медиите и ще се въздържа от коментари. Ще чакам да ме питат хората, пред които трябва да доказвам своята невинност. Това заяви   бившият областен управител на Варна Христо Контров, срещу когото наследникът му на поста Данчо Симеонов внесе в прокуратурата сигнали за злоупотреби.

При такива обвинения човек не трябва да бъде словоохотлив и да бърза да се защитава. Това трябва да стане по процедурата, определена от закона. Не се крия, но не мога да говоря пред медиите тогава, когато трябва да ме разпитват компетентните органи, коментира Контров. Той добави, че документите за ремонти на завишени цени, подписвани от други служители, са минавали и през него.

Всеки документ, който е разписан, ако започне да се проверява - тогава за какво са другите служители, на които е гласувано доверие да изпълнят дадена задача. Заради това е тежка отговорността на такива длъжности, защото аз нося в крайна сметка отговорността. Нямам притеснения от проверките, но все пак аз съм сложил своя подпис като областен управител, каза още Контров. В момента той не работел, а материалното му състояние не се било променило съществено, докато е заемал държавния пост.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
09.12.2009 Данчо Симеонов: Има нарушения при работата на предния областен
01.12.2009 900 лв. на квадратен метър е излязъл ремонтът на барака в двора на Областна администрация
Още новини от Новини от Варна:
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).