Крадци налазиха варненски магазин, смела касиерка погна единия

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
11:37 / 03.01.2018
4291
Смела касиерка застави нагъл крадец да разтвори връхната си дреха, за да й покаже какво крие в нея, сподели младата жена за Varna24.bg.

Неприятният случай е от тази сутрин в "Моят магазин", който се намира по пътя за "Виница". Младата жена е сама в търговския обект, когато към 8 часа влиза съмнително лице и след кратък обход в магазина бързо излиза.

Час по-късно, към 9 часа, влиза втори съмнителен субект. Лицето се отправя към щанда с алкохол и се задържа известно време там. Касиерката се усъмнява, че има нещо нередно. Доближава до него и го моли любезно да отвори якето си, за да й покаже дали не крие нещо там. Мъжът отваря леко дрехата си, при което тя го моли по-настоятелно да покаже какво крие. Тогава той и се разкрещява да се маха, избутва я грубо и хуква да бяга навън, а тя хуква да го гони. Отказва се, защото не може да остави магазина без контрол и се връща. 

Охранителните камери обаче са запечатали лицата на двамата нагли обирджии, които са задигнали две бутилки от най-скъпото уиски в магазина. 

Момичето е било само, навън не е имало никой, в магазина нямало средства за самотбрана нито паник бутон. Тя сподели, че това не е първият случай, при който ги обират и неведнъж са пускали жалби в полицията, но до момента нямало резултат. И този път  тя е решена да подаде сигнал с надеждата, че злосторниците ще си получат заслуженото.

Смелата дама е пуснала снимки на двамата крадци и в социалната мрежа с надежда някой да ги разпознае и съдейства при залавянето им, както и за да предпази други служители в търговски обекти от посегателството им.  

Според касиерката крадците посягат на най-скъпото уиски, за да могат после по-лесно да го продадат. 


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).