Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Красимира Кубарелова с премиера на "Верчето, Надежда и Любов" във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:09 / 28.10.2022Коментари (0)1279
©
Десетки читатели се събраха в Градска художествена галерия "Борис Георгиев“ – Варна на 27 октомври, за да отпразнуват грандиозното завръщане на майсторката на словото Красимира Кубарелова със сърцатата история за любовта, семейството и преоткриването на себе си "Верчето, Надежда и Любов“.

Вечерта откри отговорният редактор на книгата Милена Ташева, която сподели, че за нея шансът да работи по ново заглавие от Красимира Кубарелова е сбъдната мечта. Тя благодари на многобройната публика за присъствието им и покани на сцената литературоведа Кръстина Манолова, която разведе присъстващите из магичния свят на романа.

"Това е книга за всички проявления на любовта, но най-вече на любовта към доброто и светлото“, разказа тя по повод своя прочит на "Верчето, Надежда и Любов“ като книга преди всичко за любовта.

Самата Красимира Кубарелова изрази благодарността си към читателите и приятелите, които с всяка следваща книга стават все повече и повече.

По повод своята героиня София – дъщертята на Верчето, живееща в САЩ, авторкатаи сподели: "Българи се отглеждат не само в България, а по цял свят и ние като родители трябва да създадем една по-голяма по дух България за тях“. Освен това изненада присъстващите и разкри, че пише нов роман – "Кокичета по Ивановден“, в който този път героите (необичайно за нея) ще бъдат трима мъже.

Събитието завърши с изненада, поднесена от нейна добра приятелка, дошла специално от Германия – изпълнението на талантливия цигулар Божидар Бенев от Варненска филхармония, а опашката за автографи преля събитието в истинско празненство – над 2 часа Красимира Кубарелова подписва издания на своите почитатели.

"Верчето, Надежда и Любов“ е деликатна история, изпъстрена с аромат на дюли и тихия шепот на Балкана. История,  която напомня, че никога не е късно да откриеш себе си.

Сред страниците на този лековит роман се разхождат смели и нетолкова смели хора. Герои,  които търсят "похлупака за своята тенджерка“ и понякога го намират. И са готови на всичко, за да открият своето щастие.

 

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: