Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Криминален тип от Девня рани полицай, след забележка да спазва мерките на извънредното положение
Автор: Пламена Николова 12:09 / 31.03.2020Коментари (4)4145
© Varna24.bg
Обвиняем за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта, и за телесна повреда на полицейски служител е задържан под стража по искане на Териториалното отделение в Девня към Районната прокуратура във Варна, съобщиха от пресцентърана Апелативна прокуратура във Варна.

По искане на Териториалното отделение в Девня към Районната прокуратура във Варна състав на Девненския районен съд е задържал под стража 39-годишния Галин А. Мъжът е привлечен към наказателна отговорност от прокуратурата за хулиганство при условията на опасен рецидив, съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред, и за нанесена телесна повреда на полицейски служител при и по повод изпълнение на службата му.  

На 29 март в късния следобед Галин бил на улицата в Девня заедно със свои съграждани. Струпването на много хора на едно място било забелязано от полицейски служители, които изпълнявали задълженията си по опазване на обществения ред в района във връзка с мерките в извънредното положение, наложени против разпространението на COVID-19.

Служителите на реда спрели служебния автомобил и предупредили групата да се разпръсне. На устната заповед не се подчинил единствено Галин А. Започнал да отправя ругатни и обиди към полицейския екип от РУ на МВР в Девня.

Поканен бил да се легитимира. След като мъжът не направил това, полицейските служители му наредили да се качи в колата, за да бъде отведен в районното управление за изясняване на самоличността му. Галин отказал да се подчини, започнал да се съпротивлява и успял да нарани в крака единия от полицаите, както и да нанесе повреди на служебната кола.

Повикано било подкрепление и Галин А. бил задържан и отведен в РУ на МВР в Девня. В рамките на полицейското задържане за срок от 24 часа прокуратурата повдигнала две обвинение на 39-годишния мъж и внесла искане в съда да му бъде взета мярка за неотклонение "Задържане под стража“.

Обвиняемият е осъждан 10 пъти за престъпления против собствеността от 1999 г. до 2014 г. 

Определението на Девненския районен съд подлежи на обжалване пред Варненския окръжен съд.



Още по темата: общо новини по темата: 14895
28.03.2024 »
28.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
предишна страница [ 1/2483 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 31.03.2020 г.
0
 
 
Всичко е глупост откъде е ранени от какво за ко така лъжите той човека си беше просто малко на градуси и сега ще там и полицаите бяха му искали проверка за документи той малко пиян нали нормално и вика дайнеко мента и той не отговаря никакъв отгоре и ще го искал да му слагат близнаците и той дето ми дава там и почнаха спал ти да го видя там пребиха човек а ние сметка свидетели цялата махала бяхме там отвън пред нас години камери имаше даже няма такова нещо той просто е този полицая въздух под налягане той човекът защитава се само го бара и той падна този полицай за първи път не го прави това нещо вторият му случая така пак също при няколко години същия случай вкара само хората да ти затворя щото сме тиган излиза туй ако е един България няма да го правят и за няма нищо човекът е задържан ранен е бил от какво е ранен смисъл каква е раната му що не казват истината уж му е чупен крак а не знам с какво ние сме самите точно тая махала дето се случи туй нещо няма такова нещо всичко е измислица защото е полицай е нормално българин няма да защитават циганите да вие пък знаете не знаете пишете коментари айде чао
Aнонимен
на 31.03.2020 г.
0
 
 
за чий..****... са им на полицаите това оръжие че не го ползват в случаи като този?? още след първата обида и неподчинение контролен изтрел и да ляга по очи.. ако не 2,3 в краката. нямаше да чупи патрулката..сега кой ще плаща щетите?? докато не започнат да си вършат работата полицаите както трябва ще има и такива 'криминално проявени рецидивисти с десетки дела' покрай нас.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: