Култов варненец: Може да си отворим музей на дупката! При нас дупката си има дупка!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:34 / 18.05.2022
3676
Варненци, които живеят в местността Ракитника, протестират срещу лошото състояние на улиците, което създава проблеми и на шофьорите, и на пешеходците. Те са подавали многократно сигнали до общината, но засега резултат няма, предава БНТ свой репортаж.

Главната улица в Ракитника е предвидена за основен ремонт през тази година, но има редица спънки той да започне.

Пътят е в окаяно състояние, а през лятото трафикът тук се увеличава, защото пътят води до плажа "Паша дере" и хижа "Черноморец". Местните жители негодуват, че дупките и неравностите повреждат колите им и често пукат гуми. По думите им трасето не е ремонтирано основно от много години. Особено е запомнящо се е мнението на варненец, което е едновременно и смешно, и тъжно.

"Цял живот живея тук. Пътят е правен малко след падането на Римската империя. Тука дупките си имат дупки. Може да отворим музей на дупката и така да печелим от атракции и туристи. Има 50 цвята асфалт."

Човекът се казва Борис Иванов. Преди няколко месеца той стана доста популярен в социалните мрежи в друг репортаж на БНТ за честите спирания на тока в квартала. Култовият варненец ще остане в историята с репликите "хобито ми е жалбар" и "спрях да ги псувам, защото само се размножават". 

Вижте повече във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).