Летище Варна посреща първия полет на Wizz Air с направление София - Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:05 / 27.03.2017
1848
Oт 26 март Wizz Air ежедневно изпълнява полети от летище Варна до София през цялата календарна година. Самолет тип Airbus A320 с 180 места на борда ще обслужва новата линия до столицата. В дните понеделник, сряда, петък и неделя редовните полети ще бъдат с час на кацане 19:30 часа местно време, а във вторник, четвъртък и събота в 21:15 часа. Часовете на излитане от летище Варна са в 20:00 часа в дните понеделник, сряда, петък и неделя, а във вторник, четвъртък и събота в 21:45 часа.

Концесионерът на летище Варна, "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД с нетърпение очаква откриването на 27-мата база на Wizz Air във Варна, официално обявена през декември 2016 г. 

Нововъведението ще превърне летището във второто, където авиокомпанията ще разполага с оперативна база.

От 21 юли 2017 г. Wizz Air ще свързва Варна с новите дестинации до Дортмунд и Мюнхен Меминген в Германия, Айндховен в Холандия, Ларнака в Кипър, Милано Бергамо в Италия и Тел Авив в Израел. Честотата на полетите по популярната линия Лондон Лутън също се увеличава на 10 полета седмично. 

Новите дестинации, които са резултат от съвместните усилия на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД и Wizz Air, предлагат повече възможности за пътуване от и до Варна.

Актуална информация за разписанието на полетите от и до летище Варна може да намерите на интернет адрес: www.varna-airport.bg


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).