Лиляна Павлова и Десислава Танева пристигат във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:58 / 22.06.2016
1139
Утре, 23 юни 2016 г, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще бъдат на работно посещение в гр . Варна.

В 10 ч. министрите ще присъстват на официалното откриване на обновения булевард "3 март" в морската столица и на откриването на нова детска спортна площадка.

В 12 ч. в Гранд хотел Варна министрите Павлова и Танева ще дадат съвместен брифинг за медиите по повод промените в Закона за кадастъра и имотния регистър относно съвместните действия по заложените цели на реформата.

В 13 ч. министър Павлова и министър Танева ще участват в работна среща на Агенцията по геодезия, картография и кадастър и областните служби "Земеделие", отговорни за поддържането на Картата на възстановената собственост и земеделски регистри. В рамките на форума ще бъдат обсъждани промените в Закона за кадастъра и имотния регистър, които целят ускоряването на процеса по създаването на кадастрална карта на страната.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци трябва да знаят, че тази улица ще бъде затворена за опре...
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).