Лятото не иска да си тръгне от варненския бряг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
16:24 / 09.09.2015
3717
Въпреки прелитащите жълти листа от дърветата лятото все още "палува" край варненското море, установи репортерска проверка на Varna24.bg.

Макар и с пооредели редици, плажуващите все още са на брега. Септемврийското слънце се оказа предпочитано не само от възрастните любители на баните, но и от все още безгрижните ученици и студенти, които трупат трайно тен за дългите дискотечни зимни нощи. 

В работен ден като днешния хора на средна възраст трудно се забелязваха по пясъчната ивица във Варна. Тук там се чуваше и чужда реч, напук на статистиката за липсващи руснаци, предимно руска. 

Променливото време обаче изплаши и изгони майките с деца от плажа. Малцина са и отпускарите, които през септември отмарят край морето. 

Като цяло все още пейзажът е летен и спасителите са нащрек за пишман плувци, решили да се любуват около шамандурата на морето, забравили, че не им е до колене.

На доста места по плажа се забелязват предупредителни табели за дънни ями, които не внасят обаче особен респект сред гостите на плажа.

За всички, които все още не са отписали лятото и се канят да посветят времето си през уикенда на плацикане в морето ще напомним да бъдат внимателни, за да не отварят работа на спасителите в края на сезона. А той поне до края на септември едва ли ще приключи.

След това, когато температурите паднат, брегът отново ще остане любимо място за разходка и съзерцание.

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).