МВР-Варна: 120 униформени ще бъдат командировани в областта

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:09 / 03.05.2018
2866
От ръководството на МВР-Варна информираха днес, че 120 униформени служители ще бъдат командировани в областта. На смяна ще има 28 служители, разпределени по КПП и хотелите, в Св. Константин и Елена - 8, а в Златни пясъци - един екип жандармеристи и един екип СОТ. Ще се движат и полицейски служители с мотори. Охранителната полиция ще е на гъвкаво работно време до 22 часа вечерта.

Областният управител на Варна Стоян Пасев прогнозира много добър летен сезон, а колегата му от Добрич Красимир Кирилов също се присъедини в прогнозите за успешно лято и наблегна върху мерките за гарантиране на водноспасителната дейност. В област Добрич също ще има служители на МВР от вътрешността на страната, които ще помагат за обществения ред в курортите.

Нашите проверки започват, съобщи д-р Костадинка Маринова от "Контрол на храните“ в Областната дирекция по безопасност на храните-Варна. Още през март са проведени инструктажи с бизнеса и операторите, за да се уточнят отново хигиенните критерии, на които трябва да отговарят обектите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).