Майка алармира за опасност в Морската градина на Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
08:44 / 15.07.2019
8462
Майка от Варна сигнализира чрез Varna24.bg отговорните институции за потенциална опасност на оживено място в Морската градина на Варна.

"Здравейте, при разходка в Морската градина с децата ми направи впечатление, че до новото мостче на желанията има бетонен мост, на който част от оградата липсва. Съществува реална опасност да падне някое дете. Там минава огромен поток от хора. Дори наличният парапет е много нисък и мястото като цяло не е достатъчно обезопасено. Знаем, че в парка родителите пускат на воля децата си да тичат, да хвърчат с тротинетки и велосипеди, като смаят, че в градината са на сигурно място. За да бъде обаче наистина обезопасена тази централна алея и да бъде предотвратен нещастен инцидент, е добре навреме да бъдат взети мерки и да бъде изградена стабилна и висока ограда. Искрено се надявам чрез вас сигналът ми да стигне до отговорните институции и да бъдат взети спешни мерки, преди ад се  е стигнало до нова трагедия с дете", пише ни нашата читателка. 

Припомняме, че наскоро приключи ремонтът в много зони от Морската градина. Беше реставрирано в автентичния му вид Мостчето на желанията, макетът на Черно море пред Аквариума, розариумът, както и още доста кътчета в парка.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).