Майка от Варна се оплака: Автобуси редовно подминават детето ми на спирката!

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
09:39 / 29.11.2019
5611
Майка на ученичка от Варна сподели възмущението си от факта, че автобуси и тролейбуси не веднъж подминават детето й на автобусна спирка "Средношколска 2" в посока "Почивка", без да спрат, научи Varna24.bg.

Ето какво коментира Петя Конова в групата "Виждам те КАТ-Варна", като публикува и снимка на тролейбуса, подминал дъщеря й тази сутрин: 

"Това е поредното същество, което подмина детето ми на спирката в седем сутринта днес. Вътре се е возила една съученичка на дъщеря ми, която е попитала защо не е спряла на спирката, при условие, че там чака човек, а водачката се е направила, че не я чува. Мъжът ми я настигна на обръщача на "Почивка", за да и потърси сметка, а тя не му отворила... Днес детето го подминаха още два автобуса. Всеки ден е така. Миналият месец писах тук. Звънях на горещия телефон в Общината. Десетки обаждания и имейли в "Градски транспорт". Ефект нула!"

За медията ни обаче Петя уточни, че е получила обратна връзка след обаждането на горещия телефон в Община Варна, откъдето са й обяснили, че по сигналът й е изготвен доклад. След като притеснената майка изпратила информация и на личния имейл на кмета Иван Портних, получила от там входящ номер на сигнала си. Разговор имало и с шефа на "Градски транспорт" инж. Злати Златев, който обещал да вземе спешни мерки за решаването на проблема.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).