Майка с дете по чудо не пострада в опасен подлез във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
08:52 / 08.03.2018
5109
Читателка на Varna24.bg изпрати сигнал за окаяното състояние на варненски подлез и за критична ситуация, при която е можело сериозно да пострада тя и детето й. 

Ето какво споделя жената: "Пиша Ви относно изключително опасното състояние, в което се намира подлеза на кръстовището на бул. Левски и ул. Подвис. 

Днес секунди преди да премина със сина ми в детска количка пред нас падна голямо парче мазилка от тавана. Не ми се мисли, какво щеше да се случи, ако бяхме минали секунди по-късно.
 
Най-интересното е, че на кръстовището в момента тече ремонт и със сигурност има хора от АПИ или от Общината. Очевидно те не са счели за нужно да направят нещо по въпроса и груповата безотговорност 
можеше да доведе до пореден инцидент... естествено без виновни. Поради ремонта, пресичането на булеварда с количка е почти невъзможно, пешеходците са доста затруднени и подлезът се използва повече от всякога.  

Рампата на подлеза на ул. "Дубровник" също от година чака ремонт. Много бих искала да видя как някой от общината се опитва да прекара детска или инвалидна количка от там. 

Не искам да коментирам колко съм разочарована от безхаберието и бездействието на отговорните за това, не искам дори да знам кой е виновен. Много се надявам някой да вземе мерки, преди да се стигне до инциденти. И не става дума за конкретния подлез, а за контрол на безопасността и функционалността на подобни съоръжения."

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).