Майки от Варна в потрес: Храната на децата от кухнята пълна с гъгрици

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
08:25 / 29.03.2018
10731
За поредния нежелан "бонус" към храната на децата от детската кухня научи Varna24.bg от потърпевши майки в различни краища на града.

Сигналът дойде първо за пункт в квартал "Виница" на ул. "Цар Борис III"№38, където преди ден в кремчето на детето си майката е открила гъгрица. След като е споделила с други майки станало ясно, че не е единствена. Същата хранителна "добавка" е открита в десерта от пунктовете в кв. "Младост" до бл. 148 и на ул. "Батова" №8, както и в пунктовете на ул. "Яне Сандански" и в "Кайсиева градина". 

"Искам да се даде гласност и най-накрая хората започнат да си вършат работата съвестно. Това е десерт за втора група от общинската кухня във "Виница" - мляко с ориз, банан и елда. 

Просто е нелепо, и недопустимо. Някои хора разчитат на тази кухня и дори дават последните си пари за да са сигурни, че децата им ще имат какво да ядат. Та това е подигравка...

Много често се чува вече как някоя майка е открила нещо в храната на своето бебе или дете. Ами ако беше нещо друго с което да се задави или застраши по някакъв начин живота на детето, кой ще носи отговорност?
Или пак отговора ще е: "Ами за 1,20 лв толкова". Подадох сигнал и в БАБХ", сподели една от потърпевшите.

Припомняме, че неотдавна друга майка откри в храната на детето си части от сухожилия и крака от насекомо. Само благодарение на бързата си реакция тя е успяла да предотврати сериозно задавяне на детето си, което е със здравословен проблем. 

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).