Малчугани с тротинетки се форсираха из Морската

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:57 / 14.09.2015
741
За трети пореден път Тротиниада събра десетки деца с тротинетки в Детски кът-Варна. Малчуганите бяха разделени на 5 възрастови групи. Първо по трасето към надписа VARNA 2017 тръгнаха най-малките от 3 до 5 годишна възраст. 

Доброволци съблюдаваха за това някой от групата да не изостане или обърка. Всички пристигнаха благополучно при входа на Морската градина. Там отпочинаха и се подкрепиха с вода, направиха групова снимка в чест на домакинството на град Варна през 2017 за Европейска Младежка столица и се върнаха в Детски кът-Варна. 

Всеки успя да се снима с купата на победителите, защото в парада е важно участието, а не класирането и получи сертификат от събитието. 

Всички си дадоха среща точно след седмица на 20 септември от 11:00ч. На същото място, където ще има специално подготвено тресе. Всеки ще покаже умело управление на колело, както и познания по безопасност на движението.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...
Кметът Коцев обеща да се възроди един от най-важните исторически ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).