Марешка Бардем - M. Quinn спечели конкурса "Песен за Варна"

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
09:10 / 23.06.2022
8314
10 награди в различни категории бяха раздадени на шоу конкурса “Песен за Варна", организиран от Красимир Недялков и PR експерта Десислав Димитров в популярно плажно заведение в морската столица.

Събитието премина при много голям интерес и много записани участници от всички възрастови групи. Елитното жури, сред които бяха композитора и виртуозен пианист Нелко Коларов, легендарната певица Боряна Георгиева, организатора на събития и член на комедийната групата “Тутурутка" - Милен Минков и други, изгледаха внимателно двучасовият концерт и след като определиха призьорите, изпяха заедно с всички участници популярната песен “Варна" на Тутурутка.

Песента победител в шоу конкурса е на дуета M. Quinn с Тихомира Златева - Terra. Марешка Бардем, която създаде модерна авторска песен специално за събитието и вдигна на крака цялата публика. Песента е в характерния за Марешка стил и до месец ще бъде заснето и публикувано видео към песента, което ще може да видите в YouTube канала на певицата, позната от изявите си в “Игри на волята" и в множество провокативни фотосесии за популярни български и световни списания.

Втора награда в конкурса заслужено спечели Вихрен Марков, познат като принц Вихрен, той очарова всички с нова авторска рап песен “Златна Варна". Песента е продуцирана и композирана от Jo (Лошите).

Наградени бяха и Мария Добрева, която представи 7 авторски песни за Варна, Бриана Петрова, Габи Ганева, Андрей Григоров, Кристалина Стоянова, Ива Генова, Никол Проданова, Давид Колев, Виктория Георгиева, Анджелина и Каролина Баеви и Виктория Георгиева, които взеха награди в различни категории.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).