Маргарит Мицев заби Мисис България от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
09:16 / 23.11.2016
2012
Топкрасавицата на Варна - манекенката Бояна Йорданова, има нова тръпка, научи "България Днес".

Бившата съпруга на градоначалника на морската столица Кирил Йорданов си падна по поредния "чичко паричко" - ексдепутата от НДСВ Маргарит Мицев-Баничката. Народният избраник в 36-ия парламент се прочу с историята, че спестил три милиона тогавашни деноминирани лева, като икономисвал от закуски.

Въпреки че отдавна са разведени с градоначалника, Бояна продължава да носи фамилията му, вместо да използва името на следващия си съпруг и бивш финансист на общината- Димо Стоев.

"Болезнените амбиции на Бояна непременно да е в медийното пространство подкопаха основите и на втория й брак, коментират близките й. Носителката на "Мисис България" представи страната ни в Лас Вегас и именно след като се завърна оттам, я забелязал Маргарит Мицев.

Двамата често се чували по телефона, като той й обещал отново да възвърне литературния кръг, който бе създала Бояна - "Любовта, без която не можем". Кръгът се разпадна, но манекенката не "близа дълго рани", а се насочи към журналистиката, с която вероятно се изхранва и до днес.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...
ПП "Български Възход" Варна входира листата си за предстоящите из...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).