Масово блъскат пешеходци във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:32 / 26.10.2015
811
Около 11:00 часа вчера, в квартал "Младост“, пред жилищен блок, "Дачия“, управлявана от 60-годишен варненец блъска пешеходец - дете, което пресича пътното платно. Вследствие на инцидента детето е получило контузия на ляво коляно, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

В събота, около 13:45 часа, на кръстовището на бул."Хр. Смирненски“ и бул. "Сливница“, водачката на "БМВ“ (21 г.) от Монтана, поради движение с несъобразена скорост при маневра за завой наляво, губи контрол над автомобила, качва се на тротоара и блъска пешеходка - жена на 60 г., която се движи там. Вследствие на инцидента жената е получила фрактура на череп и фрактура на лява подбедрица, прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ "Св. Анна“. Към настоящия момент опасност за живота й няма.

Същият ден в квартал  "Вл. Варненчик“, при излизане от крайпътна територия на бул. "Св. Елена“, по време на маневра за завой надясно, водачката на "Форд“ - 70-годишна варненка, не пропуска и блъска пешеходка - жена на 65 г., която пресича пътното платно. Вследствие на инцидента жената е получила контузии на глава, гръден кош и кръст, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Миналият четвъртък (22 октомври), около 22:30 часа, в квартал "Аспарухово“, на ул. "Народни будители“, водачът на "Фиат“ - 40 годишен варненец блъска пешеходка - жена на 38 г., която пресича пътното платно. Вследствие на инцидента жената е получила фрактура на таз и комоцио, прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ "Св. Анна“, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж
Голямо задръстване след катастрофа на входа на Варна
Министър Коритарова за ремонта на проблемния участък в Аксаково :...
Варненка: Стовари се с трясък пред очите ни!
С поне 10% вдигат заплатите по родното Черноморие 
С много слънце и топло време Варна изпраща седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).