Местят червения килим за "Любовта е лудост" вътре, ако довечера вали

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:47 / 21.08.2015
659
Лошото време няма да попречи на един от най-специалните моменти в "Любовта е лудост". Международният филмов фестивал стартира тази вечер, е преминаването на звездите по червения килим е дългогодишна традиция за кинофорума.

Церемонията на червената пътека е насрочена за 18:45 часа пред входа на Фестивалния и конгресен център, където четвърт час по-късно ще започне и официалното откриване с прожекцията на филма "Каръци". При дъжд специалният килим ще бъде положен във фоайето, разкриха за Дарик от комплекса.

И тази година по червената пътека на "Любовта е лудост" ще преминат едни от най-обичаните български творци, свързани с киното. За откриването на фестивала във Варна ще пристигнат Никола Анастасов, Татяна Лолова, Мария Статулова, Катерина Евро, Любен Чаталов и Ивайло Христов. По червения килим се очаква да преминат и Искра Радева, Мартина Вачкова, Владо Пенев, Ивайло Захариев, Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, Сред гостите на откриването ще е художникът Никола Манев, който по традиция дарява на фестивала своя картина.

Във Варна идва и известният френски писател Давид Фоенкинос, в качеството си на режисьор на конкурсния филм "Деликатност" по собствения му едноименен роман. Бляскавата церемония ще бъде уважена и от руската актриса Анна Астраханцева. На екрана на "Любовта е лудост" ще я видим във филма "Две жени", където партнира на самия Ралф Файнс.

Около 80 звезди от киното и музиката се очаква да влязат тържествено във ФКЦ тази вечер. За началото на "Любовта е лудост" тук ще са и десетки кинокритици, продуценти и киноразпространители от България и чужбина.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).