Министър Павлова: Дано Община Варна реализира проектите си с минимум обжалвания

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:25 / 20.01.2017
2601
Имахме среща с кмета Иван Портних и областния управител Стоян Пасев, на която обсъдихме най-приоритетните проекти за Варна през тази година. Това сподели днес във Варна министъра на регионалното развитие и благоустройството в оставка Лиляна Павлова, предаде репортер на Varna24.bg.

Стана ясно, че Община Варна е защитила успешно всички проекти по приоритетна ос 1 - "Градско развитие", по ОП "Региони в растеж", част от инвестиционната програма на обща стойност 84 млн. лв. Това са проекти, свързани с развитие на градската среда, транспортната инфраструктура, обновяване на автопарка на градския транспорт. 
Пожелавам успех на общината да реализира тези проекти с минимум обжалвания, защото виждаме, че няма търг без жалби, каза Лиляна Павлова.

Тя допълни, че общината е на финалната права за проекта за рибарско пристанище, което трябва да бъде изградено в Аспарухово. "Варна имаше възможност да подготви този проект, справи се успешно, ние го подкрепихме. Надявам се да има приемственост в тази посока, тъй като това важен за града обект", допълни министър Лиляна Павлова.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).