Млада жена на хемодиализа от Варна бедства в мизерия, нека помогнем!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:25 / 09.08.2019
3633
Млада варненка на хемодиализа, която наскоро е счупила двата си крака и е в безпомощно положение, живее в ужасна мизерия, научи Varna24.bg.

Информация за 35-годишната Цветелина Петрова от Варна пусна първо загрижена варненка в групата Варненски мамчета, където сподели следното:

"Пишем този пост с молба да помогнем на едно момиче, което е в тежко състояние! Не молим за пари, а само за помощ от всеки, който може да помогне с работа (като работа имам предвид, хора които могат да боядисват стени, някой които се занимава с електричество и т.н) мебели и каквото има !

Момичето е на хемодиализа и със счупени два крака, през ден я изкарват през прозореца с носилка и одеяло, за да я заведат в болницата за хемодиализа и вечер този кошмар се повтаря! В дома й няма баня и се поливат с вода, дома и прилича на строителна площадка! Момичето е трудно подвижно! Нека който желае е да помогне да се свърже с мен и да направим бригада. Нека направим домът що годе за живеене! Не мога да повярвам, че държавата може да изостави хората по този начин. Момичето се намира в град Варна квартал Левски".

По късно в помощ на Цвети бе създадена и групата Заедно в подкрепа на Цвети, където всеки, който желае може да заяви своята подкрепа в ремонтирането и обзавеждането на сутеренът от 32 кв.м., където живее бедстващата млада жена. 

Всеки, който желае да помогне може да се свърже с вуйчото на Цветелина - Ангел на тел. 0896 523543

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).