Младежи от Варна организираха кампания в подкрепа на двойката Цачева и Манушев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:26 / 26.10.2016
1611
Младежката организация на ПП ГЕРБ-Варна проведе информационна кампания в подкрепа на кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев. Инициативата се състоя в центъра на морската столица, където ГЕРБ има изнесена приемна с участието на народни представители и общински съветници. 

Младежите изпълниха площад "Независимост" с много настроение и заявиха категоричната си подкрепа за кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент. С номер 17 в ръце членовете на МГЕРБ подканяха жители и гости на Варна да бъдат активни на 6 ноември и дадат своя глас за стабилността и евроатлантическата ориентация на България.

"Като младежка организация на най-голямата и отговорна партия в страната ние ясно съзнаваме, че с решенията си днес чертаем перспективи за утрешния ден. Всички членове на МГЕРБ-Варна сме убедени в достойнствата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Сигурни сме, че със своя опит и професионализъм те ще гарантират авторитета на президентската институция и ще градят мостове между България и партньорите й в региона, в ЕС и по целия свят. Това е особено важно сега, когато Европа е изправена пред редица предизвикателства", коментира народният представител от ПП ГЕРБ Даниела Панайотова, която е и областен координатор на МГЕРБ-Варна и член на НИС на младежката партийна организация.

По думите й със своите юридически компетенции и дипломатически опит Цецка Цачева има необходимите качества, за да бъде първата жена президент на страната ни. Младежите споделиха с радост, че в лицето на вицеадмирал Манушев Варна ще има свой представител в президентската институция.

"За мен лично е чест, че имам изключителния шанс да работя и с двамата. Знам, че това са хора, които могат да вземат отговорни решения и да поддържат диалог с всички. Те носят положителен заряд, за да обединяват и сплотяват, за да работят в интерес на гражданите. Именно тази позитивна енергия е отговорът на ГЕРБ срещу агресията и манипулациите на опонентите ни", категорична бе Даниела Панайотова.

Виж коментарите (1)

Още по темата (233):
29.07.2017 Бойко Борисов във Варна: Загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим!
18.02.2017 Експерт по сигурността: Ще превърнат Радев в парцалена кукла
25.01.2017 Румен Радев изпрати писмо до Доналд Тръмп
23.01.2017 Румен Радев подписа първите си укази като държавен глава
19.01.2017 Местан разкритикува Радев, че поздравил патриарха, но не и мюфтията
19.01.2017 Ето я първата реч на новия български президент
Още новини от Новини от Варна:
Варненци трябва да знаят, че тази улица ще бъде затворена за опре...
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).