Младежи с варненска "Хонда" пострадаха при катастрофа в Шумен

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:13 / 27.06.2022
1009
В 19:39 часа на 24 юни  в дежурната част на ОДМВР- Шумен е приет сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие на бул.“ Симеон Велики“ в града между водач на лек автомобил Фолксваген "Голф“ с шуменска регистрация и водач на мотоциклет "Хонда" с варненска регистрация.

Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция и спешна помощ. Установено било, че са пострадали водачът на мотоциклета – 23-годишен мъж от Шумен и спътничката му- 20-годишна с адрес в село Хан Крум. Откарани са за преглед в шуменската болница, установена е фрактура на ляв глезен на водача и на пубисна кост на спътничката му.

Водачите на мотоциклета и на лекия автомобил са правоспособни. Тествани са за алкохол. Пробата на водача на мотоциклета е отрицателна, а на водача на лекия автомобил – 0.92 промила в издишания въздух. Дал е кръвна проба за химичен анализ.

По първоначални данни са се движили в една посока- към кв. Дивдядово, произшествието е възникнало по време на изпреварване. Водачът на лекия автомобил закачил със странично огледало мотоциклета, в резултат на което загубил управление, паднал, и излязъл вляво извън пътното платно. Образувано е следствено дело.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).