Младежи във Варна научиха каква е тайната на успешната връзка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:09 / 18.09.2017
1898
Областният офис във Варна организира поредното безплатно обучение за младежи. Клуб "Медик" към Национално Сдружение "МЛАДЕЖКИ ГЛАС" и клона на сдружението във Варна осъществиха събитието на тема "Изграждане на умения за автентичност. Позволете си да бъдете уязвими. Тайната на успешната връзка" с известните лектори Катя Пенева и доц. д-р Румен Бостанджиев.

В обучението бяха засегнати теми за това как поведението на партньорите влияе върху взаимоотношенията, как да имаме успешна връзка и как да бъдем автентични в обществото. Младежите се запознаха с влиянието на страха и как да тренират уязвимостта си.

"Партньорите доброволно живеят един с друг, прекарват време заедно и се обичат. Всеки ден те трябва да си спомнят за нещата, които правят един за друг и какво означава присъствието на единия в живота на другия" каза Гергана Давидкова, председател на клуб "Медик" към сдружението.

Областния лидер във Варна Паша Александрова споделя: "Безплатните обучения продължават следете официалната страница на сдружението - www.facebook.com/mg2007 и www.mg2007.bg".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).