Младите журналистически находки на Варна със специална награда от национален конкурс

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:26 / 16.03.2020
1744
Екипът на Младежки медиен център "Касталия“ при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, е удостоен със специалната награда на Националния дворец на децата в Осмия национален ученически журналистически конкурс «Григор Попов». Това сочат протоколите на компетентното жури. В раздел «Коментар» първото място отново е за представител на клуба. С него е отличена единадесетокласничката Катерина Пламенова. Второ място в раздел «Очерк» е за деветокласничката Добромира Миткова. Безплатното периодично издание на ОДК – «НахОДКи» също заема второ място, но в раздел «Вестници на хартиен носител».

"Много се радваме, че за своята една година вестник "НахОДКи" успя да намери себе си и да получи още веднъж високата оценка на журито на Националния журналистически конкурс "Григор Попов". Специалната награда на Националния дворец на децата за целия екип е много задължаващо отличие. Всички призове в категориите ни правят щастливи и горди от постигнатото. Но най-важното е, че интересът на младите журналисти към професията е не само жив, но и се увеличава с издаването на всеки следващ брой“, казва Магдалена Маркова, ръководител на ММК "Касталия“.

Грамотите и наградите на всички отличени ще бъдат изпратени по пощата, уведомяват организаторите на конкурса. Причината е инзвънредната ситуация, в която се намира страната и отмяната на всички масови мероприятия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).